قوانین معافیت تحصیلی خارج ازکشور

قوانین معافیت تحصیلی خارج ازکشور

 

معافیت تحصیلی دانش آموزان مقیم خارج از کشور

فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور ، فقط چنانچه هنگام ورود به سن مشمولیت در مدارس ایرانی آن کشور یا مدارس خارجی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش به تحصیل اشتغال داشته باشند حداکثر ظرف مدت 6 ماه پس از ورود به سن مشمولیت می بایست با مراجعه به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی ایران در کشور مربوط نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خارج از کشور اقدام نموده و تا 20 سالگی مجاز به تحصیل در مقطع متوسطه می باشند.

معافیت دانش آموزی خارج از کشور معافیت تحصیلی در خارج معافیت تحصیلی مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور قوانن معافیت تحصیلی در خارج از کشور عدم اتمام تحصیل مشمولان در سنوات مجاز سنوات تحصیل دانشجویان خارج از کشور ادامه تحصیل فارغ التحصیلان مقطع متوسطه خارج از کشور در دانشگاهها

ادامه تحصیل فارغ التحصیلان مقطع متوسطه خارج از کشور در دانشگاهها

مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور که با دارا بودن معافیت دانش آموزی خارج از کشور از مقطع متوسطه فارغ التحصیل گردیده اند در صورت پذیرفته شدن در یکی از دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم یا بهداشت مشروط بر آنکه بیش از یکسال از تاریخ فراغت از تحصیل آنان نگذشته باشد با مراجعه به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور مربوط نسبت به اخذ معافیت تحصیلی اقدام می نمایند .

نکته:فارغ التحصیلان مقطع متوسطه داخل کشور مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور قبل از اخذ مدرک کارشناسی داخل کشور نمی باشند.

سنوات تحصیل دانشجویان خارج از کشور

همانند دانشجویان داخل کشور می باشد .

نکته: در صورت عدم اتمام تحصیل مشمولان در سنوات مجاز ، با موافقت وزارت علوم یا بهداشت ، سنوات تحصیلی تا 2 ترم افزایش می یابد ، لیکن مشمول تا پایان خدمت یا اخذ معافیت دائم از خدمت ، مجاز به ادامه تحصیل نخواهد بود

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرت چیه؟

نظرات شما را با جان و دل می خوانیم و پاسخ خواهیم داد . . .